Leipuri-kondiittori, kolmen lapsen äiti ja asun Helsingissä, Puistolassa. Tärkein asia tietää minusta on, että rakastan todella paljon työtäni.
Kakut ovat kaikkeni: harrastukseni, työni ja rakkauteni. Ne ovat jääkaapissani, puhelimessani, ajatuksissani, suunnitelmissani ja haaveissani. Minun kakkumaniani on riippuvuutta.
Valmistuin Turussa vuonna 2017. Minulla on ollut onni saada työskennellä suurissa konditorioissa ja saada mukaan paljon tietotaitoa ja osaamista. Olen tiennyt ja haaveillut valmistumisestani lähtien, että perustan oman pienen yrityksen, koska kondiittorin työ on kutsumusammattini, jota toteutan koko sydämestäni. Olen alani mestari ja laitan jokaiseen kakkuun mukaan pienen palan sydämestäni.
Cakeart
Caramel is also lactose free. Where possible, I make use of domestic berries.
You can also suggest other fillings if you do not find a pleasant and suitable filling in the list.
NB!! Be sure to mention any food allergies