Tilausohjeet

Laitathan viestiä hyvissä ajoin, mielellään vähintään 2–3 viikkoa ennen juhlapäivääsi.

Etenkin hää- ja erikoiskakut on hyvä tilata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Kun teet tilausta, ilmoita seuraavat asiat jotta saan toiveesi mahdollisimman tarkasti selville- (kakun koko, pohja-, täyte- ja kuorrutetoiveet, ruoka-aine -allergiat ja koristelutoiveet). Tutustu myös sivuilta löytyviin täytevaihtoehtoihin ja hinnastoon.

 

Vastaan saapuneisiin sähköposteihin aina 1-2 vrk sisällä. Isoissa, yli 400€ kakkutilauksissa varausmaksu 50%, mikä vähennetään tilauksen loppusummasta. Varausmaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa tilauksen ja ilmoittaa tosi pienellä varausajalla. Juhlien siirtymisestä toki voidaan neuvotella. Mikäli joudun peruuttamaan tilauksen, koko käsiraha palautetaan. Ei muita korvauksia.

Maksu

Ilmoitan aina lopullisen hinnan ennen tilauksen varmistusta. Varmistuksen jälkeen lähetän sinulle sähköpostitse laskun/ maksutiedot, jolla voit maksaa tilauksen. Kannatta tarkistaa myös roskaposti jos lasku on hukassa. Laskun maksamatta jättäminen peruuttaa automaattisesti tilauksen.

 

Huom., että kakun kyselyt hinnasta yms. eivät ole varauksia. Maksu onnistuu myös Mobilepayllä ja käteisellä (tilaukset jotka jäävät viimeiselle hetkelle)

Kuljetus

Asiakas hyväksyy tuotteen ulkoasun noutohetkellä.

Kakut pakataan aina kakkulaatikoihin ja kakkualustoille. Omassa autossa kakun paras kuljetuspaikka on takakontti, missä kakku pysyy suorassa kuljetuksen ajan. Vastuu tuotteiden kuljetuksesta siirtyy asiakkaalle. Ilmoitathan mikäli myöhästyt sovitusta noutoajankohdasta.

Hääkakkuihin suosittelen tilaamaan kauttani kuljetuksen suoraan juhlapaikalle jotta kylmäketju säilyy katkeamattomana ja varsinkin isommat kerroskakut on haastava kuljettaa henkilöautossa. Kuljetuspalvelu on lisämaksullinen.

Kakun säilyttäminen ja tarjoilu

Kakkujen suositeltu syöntiaika on 2 –3 vuorokautta noudosta, mikäli kylmäketju on säilynyt kuljetuksen ja säilytyksen aikana. Kakku on hyvä nostaa huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen tarjoilua. Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta.

NB!!!
: Kaikki tuotteet tehdään elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotileipomossa.
: Sunnuntaina en vastaile sähköposteihin enkä puhelimeen ollenkaan.
: Samassa tilassa käsitellään myös viljoja ja pähkinää.
: Pyydä tarjousta Isommissa tilauksissa

Valmistan mielelläni kakun syntymäpäivillesi, vauvan ristiäisiin/nimiäisiin, häihin, rippijuhliin ja erilaisiin teemajuhliin. Olen valmis suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia maku-ja koristelutoiveita.